Mob Ambient
cosul meu Cosul meu: 0 produse

Promotii    Contact

Showroom Mihai Bravu - Mobila 0727.421.480 Canapele 0767.407.103 / Showroom Pantelimon - 0768.702.114 / 0769.820.126

Contul meu   

Livrarea produselor

CU MASINILE PROPRII – produsele vor fi livrate in Bucuresti, in mod GRATUIT, pentru valori mai mari de 600 RON. Pentru comenzi mai mici de 600 RON, costul pentru transport va fi de 50 RON.
Livrarea pe teritoriul Romaniei se poate face cu masinile proprii, asigurandu-se totodata si montajul produselor comandate, contra-cost, pentru 1,9 RON + TVA/ km, dus + intors.

PRIN CURIER RAPID – produsele eligibile se pot livra oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul firmei de curierat rapid cu care societatea noastra contract sau prin firma de curierat agreata. Produsul poate fi livrat in pachet (nemontat) sau montat, in functie de solicitarea cumparatorului. Costul transportului este stabilit de catre firma de curierat si depinde de volumul produsului comandat, de greutatea acestuia si de distanta pana la destinatar. Acesta se achita separat ramburs, la livrare.

Termenul de livrare depinde de firma de curierat si este, in general, de 24 h pentru zonele urbane si 48 h pentru sate si comune.

Societatea SC Dumisan Impex SRL, prin produsele realizate si comercializate pe site-ul www.mobambient.ro si in cadrul magazinelor proprii, nu poate fi trasa la raspundere pentru costurile stabilite in mod exclusiv de catre firmele de curierat si / sau intarzierile survenite in livrarea produselor, din vina acestuia. Pentru verificarea plecarii produselor din fabrica noastra putem pune la dispozitie numarul de AWB aferent.

NOTA: In cazuri de natura exceptionala sau in eventualitatea imposibilitatii de livrare a produsului / produselor, www.mobambient.ro isi rezerva dreptul de a decala termenul de livrare, anuntand in prealabil clientul asupra acestui lucru.